Üdvözöllek!
Keresgélj nálam nyugodtan! Szólj hozzá bátran! Ne habozz kérdezni! Érezd otthon magad!


2009. február 17., kedd

600 kcal-ás hetet kezdtem - 1. nap

Úgy éreztem, hogy most szükségem lenne egy kis komolyabb megszorításra, mert az elmúlt napok nem épp a fogyásomnak kedveztek, pedig még én sem járok annál a súlynál, aminél szeretnék. Így megpróbálok nagy önfegyelemmel egy (nagyjából) 600 kcal-ás hetet kezdeni. Azért nagyjából, mert nem mérem pontosan (a kefírt és a korpát leszámítva), mert ránézésre is tudom kb, hogy mennyi. Ha valaki akarja, akkor csinálja velem. Mindennap le fogom írni, hogy mit ettem. (Azt is leírom, hogy mit sportoltam, de nyilván ez mindenkinél változni fog, és egyébként sem mindenki vágyik ennyi mozgásra vagy nem tud ennyit mozogni.)

2009.02.16. hétfő

reggeli: 175g Milli Janga kefír, 1 púpozott ek. zabkorpa, 2 Bio-Rost tabl., 1 Bio-Króm DIA tabl. , 1 Supradin multivitamin tabletta
délelőtt: 1 kiwi
ebéd: 2 db kicsi, bőr nélküli citromos pirított csirkecomb, párolt, sült brokkoli pici sajttal
(ennél egy zacskó fagyasztott brokkolit pároltam meg, hőálló tálba tettem, pici trappista sajttal szórtam meg, megsütöttem és kb. a negyedét ettem meg), 2 Bio-Rost tabl.
vacsora: 100g Milli Janga kefír, 1 púpozott ek. zabkorpa
utána még: 1 kis kifli kb. fele

ittam: gyömülcsteát és szénsavmentes ásványvizet

sport: 40 perc az elliptikus tréneren (5 km), 35 felülés (hasizom), 50 lábzárás a "legmagic-kel", 50 speciális Callanetics gyakorlat, ami a fenékre, hasra, combra hat
Ezt a mennyiséget nem ajánlom annak, aki csak most kezd bele a 600 kalóriás diétába először, mert veszélyes, én is elfáradtam, de igazából inkább utána 1-2 órával éreztem, hogy sok volt.

3 megjegyzés:

Shade írta...

Azért ez a mozgás-mennyiség nem kevés és nem is könnyű! Ügyes vagy:)

Dit írta...

Köszönöm az elismerést, de ez tényleg sok volt kicsit 600 kcal mellett. Bár megérte, de majd a végén elárulom, hogy kilóban mennyire...:)

Shade írta...

Rendben, kíváncsi vagyok:)