Sültpaprika-saláta
Sárga paprikát vagy piros kaliforniai paprikát (a zöld és sárga kaliforniai paprika nem jó erre a célra) -lehet vegyesen is- sütőben vagy a gáz lángján (én így szoktam) feketére pirítom, majd nejlon zacskóba teszem egy rövid időre. Így a megsült héj felpuhul és könnyen hámozható lesz. Ha megpuhult, akkor leszedem a fekete részeket, kicsumázom és csíkokra vágom. Összekeverem olívaolajjal, sóval, borssal, kevés citromlével és tejföllel. Langyosan, de hidegre behűtve is nagyon finom grillezett húsok vagy sült gomolya mellé.
Üdvözöllek!
Keresgélj nálam nyugodtan! Szólj hozzá bátran! Ne habozz kérdezni! Érezd otthon magad!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése