- mindig frissen őrölt borsot használok
- több borsőrlőm van, mindegyikben más-más fajta borssal, ezeket kedvem szerint váltogatom (a színes bors például kevésbbé csípős, mint a fekete; fehér mártásban pedig jobban "mutat" a fehér)
- a fél csirkemellet lapjában legalább négyfelé vágom. Így nagyon vékony lesz, sütésnél szárazabb, ezt nem mindenki szereti (én nagyon...). Természetesen a receptek elkészíthetőek "normál" vastagságú csirkemellel is. Egyébként optikailag is be lehet csapni a hasat, mert így nem 1 hanem legalább 4 szelet hús lesz a tányéron...
Üdvözöllek!
Keresgélj nálam nyugodtan! Szólj hozzá bátran! Ne habozz kérdezni! Érezd otthon magad!
2009. február 4., szerda
Én így csinálom
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése